Избрана Производи

ЗА НАС

  • 5
  • 1222

EKTION технологија (Шенжен) Ограничена е производител на опрема за автоматика основана во 2006 година, од областа на дизајнот на опремата, производство, продажба и услуги. Главните производи се автоматски оптички инспекција  системи (ДУП), автоматски моторни тестери, SMT собранието линии и периферни помошни производи. EKT производи се широко се користат во SMT индустрии на домашни и странски пазари, како што се САД, Германија, Чешка, Бразил, Тунис, Индија, Индонезија, Филипини, Виетнам итн, и широко признати од страна на клиентите.

Примена Површина

ПОСЕТА НА КЛИЕНТОТ Вести

EKT производи се широко се користат во SMT индустрии на домашни и странски пазари, како што се САД, Германија, Чешка, Бразил, Тунис, Индија, Индонезија, Филипини, Виетнам итн, и широко признати од страна на клиентите.

VIDEO SHOW

  • Offline AOI programming part 1

  • Offline AOI programming part 2

  • Offline AOI programming part 3

  • Offline AOI programming P4

  • Offline AOI programming P5

  • Offline AOI programming P6

  • Offline AOI programming P7&...

  • Low cost SMT PCB test machi...