Produktet e paraqitura

RRETH NESH

  • 5
  • 1222

EKTION Teknologjisë (Shenzhen) Limited është një prodhues i pajisjeve automatizimi i themeluar në vitin 2006, i specializuar në projektimin e pajisjeve, prodhimit, shitjes dhe të shërbimeve. Produktet kryesore janë të automatizuar inspektimit optik  (AOI) sisteme, testers automatike motor, linjat e asamblesë SMT dhe produkteve periferike ndihmëse. Produktet EKT janë përdorur gjerësisht në industrinë e SMT në tregjet në shtëpi dhe të huaja si SHBA, Gjermania, çeke, Brazil, Tunizi, India, Indonezia, Filipinet, Vietnam etj, dhe e njohur gjerësisht nga konsumatorët.

KËRKESË AREA

KLIENTET VIZITA News

Produktet EKT janë përdorur gjerësisht në industrinë e SMT në tregjet në shtëpi dhe të huaja si SHBA, Gjermania, çeke, Brazil, Tunizi, India, Indonezia, Filipinet, Vietnam etj, dhe e njohur gjerësisht nga konsumatorët.

VIDEO SHOW

  • Offline AOI programming part 1

  • Offline AOI programming part 2

  • Offline AOI programming part 3

  • Offline AOI programming P4

  • Offline AOI programming P5

  • Offline AOI programming P6

  • Offline AOI programming P7&...

  • Low cost SMT PCB test machi...