produk diulas

TENTANG KAMI

  • 5
  • 1222

EKTION téhnologi (SHENZHEN) dugi mangrupa produsén parabot automation diadegkeun taun 2006, specializing dina rarancang parabot, produksi, jualan na jasa. Produk utama anu otomatis inspeksi optik  (AOI) sistem, testers motor otomatis, garis assembly SMT jeung produk bantu periferal. Produk EKT anu éksténsif dipaké dina industri SMT on imah jeung asing pasar kawas AS, Jerman, Czech, Brazil, Tunisia, India, Indonesia, Filipina, Vietnam jsb, sarta lega dipikawanoh ku konsumén.

aplikasi aréa

Customer didatangan News

produk EKT anu éksténsif dipaké dina industri SMT on imah jeung asing pasar kawas AS, Jerman, Czech, Brazil, Tunisia, India, Indonesia, Filipina, Vietnam jsb, sarta lega dipikawanoh ku konsumén.

VIDEO SHOW

  • Offline AOI programming part 1

  • Offline AOI programming part 2

  • Offline AOI programming part 3

  • Offline AOI programming P4

  • Offline AOI programming P5

  • Offline AOI programming P6

  • Offline AOI programming P7&...

  • Low cost SMT PCB test machi...